Werkers

   Martin

Mijn naam is Martin Schep. Ik ben 51 jaar, getrouwd met Heleen, vader van vijf zonen en een schoondochter en trotse opa van een kleinzoon. Met veel plezier ben ik in verschillende kerkelijke gemeentes actief (geweest): jeugdwerker, ouderling, leiden van een kring, hand en spandiensten bij deze en gene.

Ik hou van het contact met mensen en ben een doener. Ik vind het fijn om over Gods liefde te vertellen aan ieder die ik tegenkom of die we in ons open huis ontvangen, zoals buren, pleegkinderen, mensen in nood. We hebben 6,5 jaar een gezinshuis gehad.

In 2015 ben ik schuldhulpmaatje geworden in Bouwlust, waardoor ik de wijk heb leren kennen. Wat bijzonder dat ik nu voor 20 uur in de week in  de wijk Bouwlust-Vrederust aan het werk mag. Gaaf om nu hier met mensen in contact te komen en Gods liefde zichtbaar te maken. Naast deze mooie baan doe ik de HBO-studie Godsdienst Pastoraal Werk in Ede. Een mooie combinatie.

 Rens

Mijn naam is Rens Snoep, 30 jaar en voor 16 uur werkzaam voor dit bijzondere project. Ik ben getrouwd met Loïs en ben vader van drie kinderen; Ryan (5 jaar), Iwan (3 jaar) en Nadia (8 maanden).

Missionair werk liep als een rode draad door mijn studie HBO-theologie. Mijn stages kwamen altijd uit bij lokale missionaire initiatieven.

Wat mij zo trekt om dit werk te doen? Liefde voor God, mensen en de stad. Een leven zonder Christus kan ik mij niet voorstellen. De liefde die God voor u en mij heeft, gaat intens diep. Dat wil ik met anderen delen. Het is mijn droom dat mensen in Bouwlust-Vrederust God leren kennen en een nieuw leven beginnen met Christus. Wat zou het mooi zijn als er zo een groep mensen ontstaat, die hun leven met elkaar willen delen.